Twins Taxi je najjeftiniji taxi prevoz u gradu koji nudi najmodernije kao i najnovije usluge u svojim vozilima. Svi naši korisnici osigurani su u toku vožnje u našoj kompaniji. Jedini smo taxi u gradu koji izdaje račun.

Raspolažemo iskusnim vozačima sa licencom za rad, koji svoj posao obavljaju maksimalno profesionalno. Svako vozilo mora biti čisto, kako spolja, tako i iznutra, a higijena i ispravnost govore o našem kvalitetu.

Limitirana Vožnja najnovija je usluga koju pružamo u saradnji sa firmama. Cena vožnje do Vašeg posla može biti po dogovoru, fiksna svakog dana, dok se plaćanje obračunava na kraju meseca.

Nedavno smo omogućili besplatne WiFi usluge u svim vozilima kompanije. Tako da će Vaša vožnja sa nama biti na još jedan način zanimljiva.

Korisnicima koji koriste naše usluge putem aplikacije VIber & WhatsApp, spremili smo nagrade od kojih su neke iznenađenje. Najaktivniji brojevi putem aplikacija na kraju meseca ostvariće pravo na besplatnu vožnju.

Ukoliko želite da reklamirate firmu, možemo ostvariti saradnju. Displej na našim vozilima predstaviće širom grada Vaše usluge. Još jedan od načina reklamiranja jeste SMS obaveštenje građanima Leskovca i okoline.

O NAMA

Twins Taxi nudi bezbednu vožnju kako u Leskovcu, tako i u Srbiji i inostranstvu.
Kvalitet, cena i bezbednost su
prepoznatljiva odlika naših usluga.
Sva naša vozila su najnovije proizvodnje.
Svi naši korisnici osigurani su tokom vožnje.

KONTAKT

All Rights Reserved © 2020 | Mat Media